Purustatud lõuad ja muljutud õlad - Samsung kutsub tagasi miljonid pesumasinad

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi pesumasinad
Samsungi pesumasinad Foto: consumeraffairs.com

Hiljuti plahvatavate akudega tipptelefoni tootmisest loobunud Samsungi tabas järjekordne probleem – USAs kutsutakse tagasi miljonid pealtlaetavad pesumasinad, mille kaaned kipuvad kuivatamise ajalt pealt lendama ja inimesi vigastama.

USA tarbekaupade ohutuse amet on saanud kokku 733 teadet iselagunevate masinate kohta, mis on põhjustanud vähemalt üheksale inimesele tõsiseid vigastusi – murtud lõualuid, vigastatud õlgu ja mitmeid kukkumisega seotud väiksemaid õnnetusi.

Samsungi teatel on kutsutakse tagasi 34 mudeli 2,8 miljonit masinat. Müüdud on need ajavahemikul märts 2011 kuni november 2016 ning hinnad on jäänud vahemikku 450-1500 dollarit.

Viimase paari kuu jooksul on Samsung olnud sunnitud üle ilma tagasi kutsuma ka ligi 2,5 miljonit nutitelefoni Galaxy Note 7  mudelit, kuna nende akud kuumenesid laadimise ajal üle ja esines plahvatamise juhtumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles