Kuidas jõutrenniga rohkem kaloreid põletada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Jõutreening on parim viis, kuidas oma keha tugevamaks muuta, aga kas see põletab ka kaloreid? Tegelikult on olemas mõned nipid, millega saad jõutreeningul suurendada oma kaloritekulu ja vastupidavust. 

Kõigepealt joo kohvi, siis tõsta raskusi, keskendu jalgade tööle ja tarbi valku, vahendab PopSugar.

  1. Joo kohvi või teed enne, kui lähed jõusaali. Mõlemates on bioaktiivseid ühendeid, mis aitavad kiirendada seedimist ja põletada kaloreid ka pärast seda, kui trenn on lõppenud.
  2. Esita endale väljakutseid. Pane kangile raskust juurde ja proovi uusi harjutusi. Keha harjub teatud hetkel samade harjutustega ära ja sa pead endale piisavalt väljakutseid esitama, et su keha saaks edasi areneda.
  3. Ära unusta oma jalgu treenimast. Tasakaalus trenn tähendab seda, et sa treenid kõiki oma lihaseid. Siin tuleb meeles pidada, et suuremate lihaste treening põletab rohkem kaloreid. Seetõttu on oluline treenida jalgu, kui kõige suuremat lihasgruppi.
  4. Tangi pärast trenni strateegiliselt. Pärast trenni peab sööma valku või jooma valgujooke, mis annavad su lihastele piisavalt aminohappeid, et nad saaksid kasvada ja areneda. Valgu tarbimine aitab sul treeningust taastuda ja rohkem kaloreid põletada.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles