Raasuke: algatused tuleb kähku ellu viia (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasukese sõnul on töötamise suurendamine ainuvõimalik viis majanduskasvuks ning Eesti peaks seadma eesmärgiks neljaprotsendilise majanduskasvu.
Erkki Raasukese sõnul on töötamise suurendamine ainuvõimalik viis majanduskasvuks ning Eesti peaks seadma eesmärgiks neljaprotsendilise majanduskasvu. Foto: Jaanus Lensment

Peaministri majandusarengu töögrupp eesotsas Erkki Raasukesega tutvustas eile oma raportit avalikkusele ning uuele sündivale võimuliidule. Paradoksaalsel kombel kutsus töögrupi ellu reformierakondlasest äsjane valitsusjuht Taavi Rõivas, aga selle vilju ideede näol hakkavad lõikama tema kolm kõige suuremat konkurenti.

Aasta otsa töörühma juhtinud LHV Groupi juhi Raasukese sõnul sai põhjaliku töö tulemusena rühma liikmetele selgeks, et ühtegi kergesti eemaldatavat majandusarengu takistajat Eestil ei ole, kuigi esialgu seda loodeti. «Me saime sellest kindluse, et ühte lihtsat hõbekuuli probleemide lahendamiseks ei ole olemas,» lausus ta pärast avalikku esitlust.

Raasukese hinnangul oleks võimalik kõik ideed ka ellu viia, kuigi mõne jõustumisele kuluks üsna pikk aeg. «Tõsi on see, et kattuvus on ettepanekutel päris suur üsna mitmes valdkonnas. Näeme, et täna on arengud olemas, ja mõnes isegi päris positiivsed. Siin jääb üle ainult julgustada, et need kibekiiresti ka ellu viidaks,» sõnas ta.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles