Kinnisvara peab kontsernile raha teenima

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. novembril avas Stockmann Tallinnas uuendatud 5. korruse, kus on rohkem rõhku pandud erinevatele teenustele.
10. novembril avas Stockmann Tallinnas uuendatud 5. korruse, kus on rohkem rõhku pandud erinevatele teenustele. Foto: Toni Läänsalu

Stockmann Groupi 2014. aasta lõpus vastu võetud uus strateegia paneb eraldi rõhu ettevõttele kuuluva kinnisvara arendamisele, et seeläbi tagada kontsernile püsiv rahavoog. See puudutab praegu veel viit kontsernile kuuluvat kaubanduspinda.

«Rõhk on just sõnal äri,» märkis 2014. aasta novembrist Stockmann Groupi kinnisvaraäri suunda juhtiv Björn Teir eile oma töövaldkonda Tallinnas ajakirjanikele tutvustades.

Jaanuari alguse seisuga oli Stockmann Groupile kuuluva kinnisvara koguväärtus 918,2 miljonit eurot ja sellele kuuluvast kaubanduspinnast septembri lõpu seisuga kasutuses 98,9 protsenti. Arvestades väga tihedat konkurentsi kaubanduskeskustega, hindab Teir viimast väga kõrgeks. Sellega kuulub Stockmann Group 15 suurima kaubanduspinna omaniku hulka Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles