Kolumn: 100 õnnelikku päeva

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Devaney.
Kärt Devaney. Foto: Marianne Loorents

Mis sa arvad, kas suudaksid olla õnnelik 100 päeva järjest? Kasvõi õige natuke? Rõõmustada ehk mõne jabura pisiasja üle, vaadata tuttavaid argiseid detaile teise nurga alt?

Nii küsib õnnelike hetkede otsijailt (julgen väita, et veidi provotseerivalt) Ukraina juurtega noormees Dmitry Golubnichy, kes mõni aasta tagasi Šveitsis praeguseks sotsiaalmeedias ülipopulaarse väljakutse teemamärgistuse ja lehekülje #100happydays algatas.

Sealjuures on osalejale kõik võrdlemisi lihtne: ülesanne on märgata midagi, mis heameelt teeb, klõpsata sellest pilt ning postitada see sotsiaalmeedia kanalisse. Ja talitada nõndamoodi sada päeva järjest. Kui sada päeva ja sada hetke täis saanud, on võimalik projekti kodulehelt oma piltide album või pisipiltide pakk tellida –  justkui meeldetuletuseks. Seda tasuta. Ja kellel soovi, võib teha kingituse tundmatule ja väljatrükkide eest ette maksta. Et kokku kogutud õnnelikud hetked oleksid usinale märkajale kingituseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles