Muuli: Reformierakond räägib ka opositsiooni jäädes peenhäälestusest (9)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Muuli
Kalle Muuli Foto: Jaanus Lensment

Riigikogu põhiseaduskomisjoni liige Kalle Muuli kirjutas sotsiaalmeedias, et ilmselt jätkab Reformierakond peenhäälestusest rääkimist ka opositsiooni jäädes.

«Tundub, et Reformierakond jätkab ka opositsioonis täpselt sama sõnumiga, millega nad viimastel aastatel on riiki valitsenud: valitsus ei tohi teha mitte midagi peale peenhäälestamise,» kirjutas Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Muuli Facebookis.

Samuti juhtis Muuli tähelepanu asjaolule, et kui Edgar Savisaare juhitud Keskerakonnaga ei tahtnud koostööd teha keegi, siis Jüri Ratase juhitava Keskerakonnaga on valmis valitsust moodustama absoluutselt kõik parlamendierakonnad.

«Lisaks IRLile ja sotsidele nüüd siis ka Vabaerakond ja EKRE. Kõlab juba nagu rahvusliku ühtsuse valitsus,» märkis Muuli. «Reformierakonna valitsusse Vabaerakond tulla ei tahtnud, Keskerakonna valitsusse tahab. Mul on siiralt hea meel, et Vabaerakond on mitte ainult sõnades, vaid ka tegudega valmis meie riigi käekäigu eest vastutama.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles