Vana-Tartu maantee kergliiklustee ehitus on lõpetatud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee.
Kergliiklustee. Foto: Arvet Mägi

Rae valda ja Tallinna linna ühendava valgustatud 0,6 kilomeetri pikkuse ja 3 meetri laiuse Vana-Tartu maantee kergliiklustee ehitustööd on lõpetatud.

«Linnapiirkondade jätkusuutliku arengu meetme raames on valminud rajatud kergliiklustee loob võimaluse kergliiklejate ohutumaks liiklemiseks Peetri, Järveküla, Mõigu, Ülemiste ja Juhkentali asumite vahel ning parandab oluliselt Rae valla elanike juurdepääsu Tallinna kergliiklusteede võrgustikule,» ütles Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. «Uus kergliikluste valmis Rae valla ja Tallinna linna koostööprojektina, kus vald projekteeris ja linn ehitas välja Vana-Tartu maantee kergliiklustee lõigus Tartu mnt kuni Tallinna linna piir.»

Vana-Tartu maantee kergliiklustee rajamise projekti koostas Reaalprojekt OÜ. Ehitustööde teostaja oli Viaston Infra OÜ ning ehitustööde lepinguline maksumus oli 193 000 eurot. Projekti rahastati Euroopa Regionaalarengu Fondist ning Tallinna linna ja Rae valla eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles