Ringkonnakohus ei leidnud Pärnumaal koolivenna tapnud poisi emal süüd

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Tallinna ringkonnakohus otsustas rahuldamata jätta Lääne ringkonnaprokuröri kaebuse, millega nõuti koolivenna tapnud poisi ema süüdimõistmist tunnistajate mõjutamisel.

Lääne ringkonnaprokurör kaebas edasi 39-aastase Terje Martini suhtes Pärnu maakohtus langetatud õigeksmõistva otsuse.

Prokurör taotles ringkonnakohtus naisele kolmeaastast vangistust.

Tallinna ringkonnakohtu tänase otsusega jäeti Pärnu maakohtu otsus Terje Martini muutmata ja esitatud apellatsioon rahuldamata.

Terje Martin ei tunnistanud ennast kogu eeluurimise ja kohtumenetluse jooksul oma poja kriminaalasja menetlusse sekkumises süüdi.

Pärnu maakohus mõistis Terje Martini poja Keijo Martini süüdi koolivenna mõrvas ning karistas teda 10-aastase vangistusega.

Süüdistuse kohaselt tappis Martin alaealisena 2006. aasta 21. mai õhtul Halinga vallas Pärnu-Jaagupi alevis Tallinn-Pärnu-Ikla maantee lähedal metsas alaealise 1990. aastal sündinud Sveni eriti piinaval ja julmal viisil ning varastas tapetu taskust rahakoti koos sularaha ja garaaživõtmega ning mobiiltelefoni, mille purustas sündmuskohal surnukeha juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles