Naine kaebas hiirelaiba kleidi sisse õmmelnud Zara kohtusse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuhagi sisaldab ka pilte kleidist ja hiirest.
Kohtuhagi sisaldab ka pilte kleidist ja hiirest. Foto: Ekraanitõmmis Daily News New Yorkist

Naine avastas kleidi seest hiire laiba, millest tal hiljem tekkis nahale tugev lööve.

24-aastane ameeriklane Cailey Fiesel ostis selle aasta juulis kaks kleiti New Yorgi lähedal asuvast Zara poest, vahendab The Independent.

Mõni nädal hiljem kandis ta tööl ostetud musta kleiti esimest korda, kuni hakkas tundma häirivalt teravat lõhna.

«Olenemata sellest, et ta tõusis oma lauast mitu korda ja kõndis ringi, ei suutnud ta aru saada, kust hais tuleb,» seisab kohtuhagis.

«Ma tundsin, et miski nagu kraabiks mu jalga, kuid pidasin seda vaid kleidiõmbluseks,» kommenteeris naine.  «Seejärel tundsin nagu kleidi alumise õmbluse osas oleks midagi, ma ei saanud aru mis see on, nii et hakkasin seda õmblust lahti harutama. Lõpuks taipasin, et see oli hiir.»

«Ma kangestusin – ma ei suutnud hirmust liikuda,» sõnas Fiesel. «Mu silmad nägid, et see on hiir, aga mu aju ei suutnud seda uskuda.»

Hagis on välja toodud ka, et naisel tekkis kleidi kandmisest tugev lööve, mida tekitas näriliste kaudu leviv haigus.

Zara pressiesindaja sõnul on ettevõte teadlik kohtuhagist ning uurib kaebust. «Zara USA-l on väga ranged tervise ja turvalisuse reeglid ja on meie kohus tagada, et meie tooted vastavad nendele reeglitele,» sõnas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles