Telesaates tuntust kogunud naine jäi süüdi tapmisele kihutamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Maasikas mõisteti süüdi eksabikaasa tapmisele kihutamise katses. Naine peab vanglas veetma üle kuue aasta.
Kelly Maasikas mõisteti süüdi eksabikaasa tapmisele kihutamise katses. Naine peab vanglas veetma üle kuue aasta. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Pärnu maakohus saatis teisipäeva aastateks vangi oma eksabikaasa tapmist plaaninud naise, kes kuus aastat tagasi võitis tuntust telesaates «Õhtusöök viiele».

Kohus mõistis 43-aastase Kelly Maasika süüdi tapmisele kihutamise katses ja kehalisele väärkohtlemisele kihutamises ning määras talle kuueaastase vangistuse. Kuna naisel oli ka varasema süüteo eest osa karistusest kandmata, peab ta kokku vanglas veetma kuus aastat, ühe kuu ja 28 päeva. Tema kuriteokaaslased Taivar (28) ning Tõnu (47) said samuti karistada. Taivar sai tapmiskatse, tulirelva ebaseadusliku käitlemise, varguse ja kehalise väärkohtlemise eest kuueaastase vangistuse ning Tõnu tulirelva ebaseadusliku käitlemise eest poolteise aasta pikkuse tingimisi vangistuse kaheaastase katseajaga

Süüdistuse järgi kihutas Kelly Maasikas tuttavat Taivarit tapma oma endist abikaasat, ettevõtjat Andred. Lääne ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse järgi püüdiski Taivar mullu oktoobris Kohila vallas tappa Kelly Maasika eksmeest, sooritades tema suunas kaks lasku, mis ei tabanud.  Sealjuures oli ta relva saanud Tõnult, kes hiljem selle ära peitis.

Hiljem ründas Taivar taas Kohilas avalikus kohas Andred kirvega, millega tekitas mehele füüsilist valu ja kehavigastuse. Ühtlasi süüdistatakse Taivarit kahes varguses kauplustest, kust ta võttis rõivaid ja alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles