Eesti loodus- ja mahetooted otsivad teed Põhjamaade turule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pajumäe talu maheghee.
Pajumäe talu maheghee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna ja homme (16. ja 17. novembril) peetakse Rootsis Malmö messikeskuses samaaegselt kahte suurt looduslike ja mahetoodete messi - Nordic Organic Food Fair 2016 ja Natural Products Scandinavia, kus koos Eesti  Põllumajandus-Kaubanduskojaga tutvustavad oma tooteid kuus Eesti mahe- ja loodustoodete tootjat.

“Kogu maailmas, eriti aga Põhjamaades, on mahe- ja loodustoodete tootmine ja tarbimine järsult ja kiiresti kasvav trend. Eesti puhas looduskeskkond ja mahepõllumajandusliku maa suur osakaal loovad meie toidutootjatele suurepärased eeldused looduslähedaste ja puhaste toodete valmistamiseks ning turustamiseks. Usun, et Malmö messil osalemine pakub meie toidutootjatele hea võimaluse uute kontaktide leidmiseks ning loodus- ja mahetoodete ekspordi suurendamiseks,“ selgitas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht Evi Randpere. 

Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldatud stendidel tutvustavad oma tooteid Astelfoods Eesti OÜ, Maris Gilden AS, Pajumäe Talu OÜ, RemedyWay OÜ, Sirolin OÜ (stend H30 messil Nordic Organic Food Fair) ja Linnamäe Lihatööstus AS (stend D47 messil Natural Products Scandinavia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles