Kontaveit ja Raisma ühendavad jõud ning peavad lahingu Zoppi ja Kauliga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit eelmise aasta US Openil.
Anett Kontaveit eelmise aasta US Openil. Foto: SCANPIX

Neljapäevast pühapäevani toimub Tere tennisekeskuses Eesti tennise aastalõputurniir. Turniiri raames peetakse maha ka üks segapaarismängu lahing, kus ühel pool võrku on Anett Kontaveit ja Kenneth Raisma ning teisel pool Maria Lota Kaul ja Jürgen Zopp.

Ajalooline kohtumine, millest võtab osa Eesti tenniseparemik leiab aset reedel kell 17. Mängu eel ja pauside ajal teeb intervjuusid Margus Uba. Kohaletulnud publikule toimub ennustusvõistlus, mille auhinnaks on kaks piletit Roland Garrose turniirile.

Aastalõputurniiri tabelid on loositud ja neljapäeval kell 10 alustatakse alagrupimängudega. Meeste ühes alagrupis mängivad Raisma, Daniil Glinka, Morten Ritslaid ja Karl Kiur Saar ning teises Oskar Lusti, Martin Randpere, Kristjan Tamm ja Anton Pavlov. Naistest mängivad Kaul, Polina Tsernjak, Liina Suurvarik ja Tuule Tani. Naiste mängude algus on kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles