Harjumused, mis teevad sind vähem atraktiivseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Esmamuljet saad jätta ainult üks kord elus. Kui sa otsid armastust, siis on eriti tähtis olla osav ja jätta endast hea esmamulje. Enne, kui lähed järgmisele kohtingule, siis loe edasi, millised harjumused muudavad inimese vähem atraktiivseks.

  1. Ära muuda oma kohtingut töövestluseks. See on kõige suurem viga, mida inimesed teevad, vahendab nzherald.co.nz. Mitte keegi ei naudi sellist kohtingut, kus neid pommitatakse saja erineva küsimusega nende lapsepõlvest viimase suhte ja tulevikuplaanideni välja.
  2. Võistlushimulisus. Üks asi on rääkida enda saavutustest, aga teine asi on neid võrrelda enda vestluspartneri omadega eesmärgil teda üle trumbata. See on lapsik ja nii oled sa juba ette kaotanud.
  3. Negatiivsus. Mõned inimesed lihtsalt näevadki, et klaas on kogu aeg pooltühi. Nad kipuvad mõtlema, et niikuinii läheb halvasti, aga selline käitumine on vastassugupoolele ebaatraktiivne.
  4. Lösutamine. Inimese kehakeel räägib väga palju enne, kui jõutakse isegi suu lahti teha. Kui su vestluspartner lösutab, küürutab või paneb käed rinnal risti, siis see on märk sellest, et ta ei ole piisavalt enesekindel ja on närvis.
  5. Sarkasm.  Sõpradega on normaalne sarkastilisi nalju tea, aga esimesel kohtingul ei pruugi need nii naljakad olla.
  6. Liigne pealetükkivus. Kohtamine on nagu peen tants. Te peate leidma ühise rütmi ja teie suhtlus peab olema tasakaalus. Kui sulle meeldib saata 50 sõnumit päevas, siis teisele inimesel ei pruugi see meeldida. Tõmba natukene tagasi, et saavutada edu. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles