Narva maanteel valmib maailma suurim spreiprinditud maal (2)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Joala valmistus eile õhtul selleks, et täna pärastlõunal  saaks oma leiutise kommuunikeskuse Spark maja taha viia, seal nupule vajutada ning maalima asuda.
Mihkel Joala valmistus eile õhtul selleks, et täna pärastlõunal saaks oma leiutise kommuunikeskuse Spark maja taha viia, seal nupule vajutada ning maalima asuda. Foto: Sille Annuk

Tänavu Ajujahi võitnud SprayPrinter, mis toodab nutitelefonist seinale pilti trükkivaid juhtmevabasid printereid, kogub ühisrahastusplatvormis Kickstarter raha hulgitootmise alustamiseks.

Kickstarteris algas eelmisel nädalal kampaania eesmärgiga koguda 50 000 dollarit. Kuigi jäänud on veel kakskümmend päeva, on loodetud summa ja veidi rohkemgi nädalaga koos.

Kampaania abil on meeskond otsustanud teha Tartus seni suurima spreiprinditud maali. Eile alustati suuremaid ettevalmistusi ning hiljemalt 22. novembril valmibki Narva maanteel kommuunikeskuse Spark hoonel enam kui sajal ruutmeetril teos, millel kujutatakse Einsteini.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles