Video! Milleks parandada auto esiklaasil väiksemgi täke?

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõidate rahulikult linnas või maantel ja ühtäkki lendab teie auto esiklaasi kivi. See ei pruugi olla suur, kuid esiklaasi jääb siiski mündi suurune täke. Sõitu see ei sega ja lööte käega. Ikka juhtub, mis teha! Tegelikult tuleks siiski suht kiirelt otsida üles lähim autoklaaside parandamisele spetsialisserunud firma, kes selle pisikese iluvea üle vaataks ja elimineeriks . 

Täkkest autoklaasil võib sõites saada suur mõra

Täke esiklaasis võib kergesti muutuda mõraks, sageli kõige ootamatumal hetkel. Kui see juhtub sõidu ajal, võib see olla ka ohtlik.

Esiklaas moodustab kuni 30% sõiduki strukturaalsest tugevusest ja reisija õhkpadi tugineb oma töös esiklaasile, toetudes rakendumise korral vastu seda. Täkke parandamine taastab esiklaasi vigastuseelse tugevuse.

Aega kulub vaid 30 minutit!

Täkke parandamine on kiirem, kui esiklaasi vahetus. Esiklaasi täke parandatakse 30 minutiga. Saate lasta täkke parandada näiteks teile sobivas Carglass esinduses.

Parandus on täiskaskokindlustuse puhul kliendile ilma lisakuluta

Kui teil on sõiduki täiskaskokindlustus, saab autode klaasivahetusele spetsialisserunud firma teie sõiduki esiklaasi parandada ilma lisakuluta.

Kes hoolitseb kogu kindlustusega seotud dokumentatsiooni eest?

Näiteks Carglass käsitleb kõikide kindlustuste klaasikahjusid. Klaasi parandus on täiskasko puhul omavastutuseta, seega kliendil ei teki lisakulusid.

Kui kaskot pole?

Kui teie autol puudub kaskokindlustus, võtke ühendust klaasiparanduse või -paigalduse fimaga, näiteks saate hinnapakkumise kiirelt numbrilt 1720.

Väikese täkke parandus algab 45 eurost. Mida suuremaks läheb mõra, seda kallimaks läheb loomulikult hiljem ka parandus. Halvimal juhul tuleb valmis olla terve esiklaasi vahetuseks. 

Kas klaasiparandusel on ka garantii?

Näiteks annab Windrox OÜ paigaldus- ja parandusteenustele eluaegse garantii, mis kehtib teenuse ostja poolt sõiduki võõrandamiseni. Windrox OÜ annab kõikidele klaasidele kaheaastase garantii, mis hõlmab järgnevaid valmistamise ja toormaterjali vigu:

optikat

lamineerimist

kulumist

mõõte ja kumerust

NB! Klaasidele ja paigaldusteenustele ei kehti garantii eelkõige juhul kui:

Sõiduki klaasiraam on roostes või defektse värviga või defektse lakiga

Klaas on purunenud mehaanilise mõjutuse tagajärjel

Klaasil on nähtav mehaaniline vigastus või kraapimise jälg

Klaasi vigastus on tekkinud sõiduki sihipäratust kasutamisest

Klaasi vigastus on tekkinud sõiduki kere deformatsioonist või kere valmistusvigadest

Klaasi vigastus on tekkinud tugeva avarii läbinud sõidukil

Sõidukit kasutatakse võistlustel või treeningutel

Klaasi vigastus on tekkinud normaalsest kulumisest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles