USAs röövis 76-aastane mees lihanoaga panka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
76-aastane Tommy Ray McAdoo
76-aastane Tommy Ray McAdoo Foto: Kuvatõmmis portaalist

USAs Renos röövis 76-aastane Tommy Ray McAdoo lihanoaga relvastatud mees panka ja läks seejärel lähedalasuvasse kasiinosse sööma, vahendab AP. 

Prokuröride andmeil pääses McAdoo põgenema veidi vähem kui 3000 dollariga (2800 eurot), mis oli topitud paberkotti. Pank, mida ta röövis asub üle tee kohtumajast, kus ta täna ülekuulamisele viiakse.

Juhtumit uurima asunud FBI agendid leidsid umbes kolm tundi peale röövi Club Cal Neva tualetist sajadollariliste paki ümbrise ja märkasid McAdood seejärel seal lõunatamas. Kuigi McAdoo esialgu eitas, et pangarööviga seotud oli, tunnistas ta lõpuks oma süüd.

«Ma tegelesin pangaröövimisega,» seisab McAdoo tunnistuses. Ja see peab paika. Ta on 1964. aastast alates süüdi mõistetud vähemalt viies pangaröövis ning seetõttu ka mitu korda vangis istunud.

Hiljuti kolis vanake ka kodutute varjupaika, sest ei saanud endale üürimaksmist lubada.

Viimati vabanes ta vanglast 2008. aastal peale 18 aasta pikkust vangistust. Peale pangaröövide kuuluvad tema kuritegude hulka ka peksmine ning tapmis- ja vägistamiskatsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles