Pakane nullis jäälõhkuja töö väikesadamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäälõhkuja
Jäälõhkuja Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reede hommikul avas pea nädal aega jäävangis olnud Saaremaa Veere sadamasse taas sissepääsu jäälõhkuja Marss 1, mis oli teel Tallinnast Pärnusse ja leidis võimaluse ka seda kalasadamat abistada. Vabanemine oli aga vaid ajutine.

Veerelt läks reedel välja kolm kalalaeva, sisse tuli kolmapäevast jääpiiril ootel olnud Ann-Mari I ja kalalastiga Ridala, kirjutab Saarte Hääl.

Kui seni oli laevadel tegu, et sadamast välja saada, siis eile olid kolm laeva taas vangis ja kaks püüdsid iga hinnaga kalalastiga sadamasse murda.

Pühapäevaks oli aga selge, et kalapüügist osadel laevadel midagi välja ei tulnud. Reede öösel tulid ilma lastita Veerele tagasi Amazon ja Hanna, püügile jäänud Herry ja Ridala püüdsid viimase info kohaselt sadamasse sisse sõita veel eile õhtul, kuid see edenes neil väga vaevaliselt.

Jäälõhkuja poolt reedel vabaks murtud tee ja sadama akvatoorium oli eilseks taas nii kinni külmunud, et inimestel kannatas jää peal käia. Seega on jäävangistus Veerel tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles