Anu Saagim paljastab vaenlased ning pajatab Soome naistest: nad on nagu mehed, tulevad kallale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunagi teatas Anu Saagim, et on kolm saatejuhti, kelle saatesse ta pole nõus minema ja need on Mihkel Kärmas, Marko Reikop ja Teet Margna. Ent tänases «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates istub bravuuritar siiski lõpuks Teet Margna ja Kristjan Jõekalda vastas diivanil.

Miks nõustus Anu Saagim lõpuks nädalalõpu saatesse tulema ja kas Kristjan Jõekalda tõesti kardab Anu Saagimit? Vaheldumisi tõsistel ja naljakatel teemadel kulgev vestlus annab õhtul selgust, mis nii kanget naist nagu Anu Saagim südamepõhjani solvab ja mida tema ajakirjanikuna täna kunagi ei teeks. Oma varasemaid tööaastaid ajakirjanduses meenutades tunnistab Saagim, et kunagi oli tal vaenlasi palju rohkem, sest ka ärapanemist oli rohkem. Kui kaasmaalastega on Elu24 juhil suhted muutunud positiivsemaks, siis Soomes on Anu Saagimil aga jätkuvalt kurjakuulutav kuulsus. Põhjust selleks võib otsida tema krõbedates väljaütlemistes Soome naiste arvel. «Soomes tullakse ikkagi kallale verbaalselt. Pole olnud vähe puudu, et ka füüsiliselt.» Ohtlikuks peab Saagim eelkõige Soome naisi. «Nad on nagu mehed, tulevad kallale».

«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Anu Saagim
«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Anu Saagim Foto: Ardo Kaljuvee

Põnevaid külalisi ja vestlusi jagub tänasesse «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatesse aga teisigi. Tanel Padar räägib muutustest oma elus, kirjanik Epp Petrone avab kivide maagilist maailma ja mustkunstnik Meelis Kubo õpetab Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale selgeks ühe kaarditriki.

«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Tanel Padar
«Nädalalõpp Kanal 2ga», 9.saade, Tanel Padar Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Roaldi nädalat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles