Marko Lelov: Tänavuse hooajaga peab rahul olema

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov ütles, et ehkki enne meistriliiga teist üleminekumängu oli pärnakatel Maardu linnameeskonna vastu kindel, 5:1 edumaa, tuli motivatsioon viimasekski mänguks üleval hoida.

„Olukordi, kus edumaa maha mängitakse, on olnud maailamas küllaga,” lausus Lelov. „Emotsiooni ei olnud pika hooaja järel kerge üleval hoida, aga täna andsime nii palju, kui meil sees oli.”

Lelovi sõnutsi võib tõusude ja mõõnadega kulgenud hooajaga enam-vähem rahule jääda. „Peab ju rahule jääma. Kui meil oleks vundamenti rohkem all, saaks tasakaalukalt tõusta. Meil on vaja kogemust ja mängijaid, siis ei oleks lainetus nii suur.”

Pärast meistriliiga koha kindlustamist saavad Pärnu linnameeskonna mängijad mõne nädala puhata. Aasta lõpus osaletakse Tartus Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniiril. „Praegu on tähtis puhata nii füüsiliselt kui emotsionaalselt. Detsembri teises pooles algab ettevalmistus järgmiseks hooajaks,” ütles Lelov.

Vaata videost, mida Pärnu linnameeskonna juhendaja arvas üleminekumängudest, lõppenud hooajast ja kuidas lähevad pärnakad vastu uuele hooajale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles