Plahvatavad telefonid ei vähendanud USA tarbijate usaldust Samsungi vastu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Note 7 nutitelefonid, mis on müüjaile tagastatud.
Samsung Galaxy Note 7 nutitelefonid, mis on müüjaile tagastatud. Foto: SCANPIX

Reutersi/Ipsose korraldatud küsitlusest selgus, et nutitelefoni Galaxy Note 7 skandaal ei suutnud kustutada USA tarbijate huvi Samsungi toodete vastu.

26.oktoobrist kuni 9. novembrini läbi viidud küsitlusest selgus, et Samsungi USAs asuvad kliendid on brändile jäänud sama truuks kui konkurendi Apple´i eelistajad.

Lausa 91 protsenti Samsungi nutitelefonide kasutajatest plaanivad ka järgmiseks kõneseadmeks soetada Lõuna-Korea ettevõtte toote, Apple´i puhul on vastav näitaja 92 protsenti.

Seni teadmata põhjustel süttima kippunud tippseadme Galaxy Note 7 mahakandmine oktoobris ei mõjutanud brändieelistust ka teiste tarbijate seas. 27 protsenti nendest tarbijatest, kes olid Note 7 skandaaliga tuttavad, väitsid, et ostaks järgmiseks telefoniks just Samsungi toote. Nende seas, kes polnud toimunuga kursis, oli vastav näitaja huvitaval kombel kaks protsendipunkti väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles