TV6 hakkab näitama jalgpalli meistriliigat

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins (vasakul) koos mängijatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins (vasakul) koos mängijatega. Foto: Peeter Langovits

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja TV3 tegevjuht Priit Leito allkirjastasid lepingu, millega Eesti jalgpalli meistriliiga teleülekanded kolisid uueks hooajaks TV6 ekraanile. Samal kanalil näeb ka Eesti karikafinaali, lisaks on kõik ülekanded vaadatavad internetis.

Otseülekande vahendusel jõuab spordisõpradeni 32 mängu: kõik 31 laupäeval peetavat Meistriliiga kohtumist ja lisaks 10. mail toimuv karikafinaal.

«Soovime tõsta Meistriliiga teleülekannete kvaliteeti ja leidsime selleks TV6 näol väga hea partneri,» märkis Pohlak. «Tegemist on neljanda hooajaga, mil Meistriliigast ja karikasarjast nii suures mahus otseülekandeid toodetakse. Kui varasemalt näitasime üht mängu kõigist 36 voorust, siis arvestades TV6 spetsiifikat ei tehta ülekandeid viiest teisipäeval toimuvast mängust. Selle tasuks on aga kvaliteedi tõus. Kindlasti on oluline ka võimalus näha kõiki ülekandeid internetis.»

Meistriliiga telemängud algavad ajavahemikus 5. märts kuni 14. mai kell 14:00, 21. maist kuni 6. augustini kell 17:00 ning 13. augustist kuni hooaja lõpuni taas kell 14:00. See tähendab, et kui seni oli telemängul vooru kokkuvõttev tähendus, siis nüüd juhatab otseülekanne kogu vooru sisse, võimaldades järgnevaid mänge tutvustada ja inimesi staadionile kutsuda.

Mängude kommentaatorina jätkab jalgpallirahvale tuntud emotsionaalne Õhtulehe ajakirjanik Ott Järvela, keda abistavad hooaja jooksul mitmed asjatundjad ja endised tippjalgpallurid. Enne ja pärast kohtumist ning vaheajal tegutseb jalgpallistuudio, mis pakub asjakohaseid intervjuusid ja kommentaare.

Esimene Meistriliiga kohtumine, mida TV6 üle kannab, toimub laupäeval, 5. märtsil kell 14:00, kui 2011. aasta esimese vooru põnevusmängus on vastamisi Nõmme JK Kalju ja Tallinna FC Flora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles