Fotod ja video: purjus juht sõitis Harjumaal vastu puud

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva õhtul kella 18.30 ajal sõitis purjus juht Harjumaal Saue vallas Jõgisoo külas vastu puud. Autos viibinud kaasreisijad viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul ei suutnud mööda Vana-Keila maanteed sõitnud joobes juht autot kurvi võttes kontrollida ja sõitis teelt välja vastu puud.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull tuvastas sõiduki arvataval juhil, 42-aastasel mehel kriminaalkorras karistatava alkoholijoobe. Ühtlasi selgus, et mees on tagaotsitav varasemate liiklusalaste rikkumiste pärast.

Mees peeti kinni ning viidi arestimajja. Mehel puudus ka juhtimisõigus.

Autos tagaistmel kaasreisijatena viibinud 20-aastane naine ja 23-aastane mees viidi tervisekontrolliks haiglasse. Nende joove on selgitamisel ning hetkel teadaolevalt nende vigastused ei ole rasked. Tagaistmel olnud kaasreisijad ei kasutanud turvavarustust. Esiistmel viibinud kaasreisija kannatada ei saanud, kuid oli samuti alkoholijoobes.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Alo Valdlo sõnul mõni õnnetus lausa hüüab tulles. «Kõik avarii asjaolud on selgitamisel, ent sündmuskohal avanenud vaatepilt alkoholijoobes reisijatest ning autost leitud mitmetest alkoholipudelitest ilmestavad seltskonna hoolimatust enda, oma sõprade ning kaasliiklejate elude suhtes,» sõnas välijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles