Tartus viis koolikaklus õpilase haiglasse (6)

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald. Illustratiivne foto.
Vägivald. Illustratiivne foto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu Hansa koolis läks täna 5. klassi poiste vaheline tüli üle kakluseks, mis lõppes ühe viga saanud kaasõpilase haiglasse toimetamisega.

Politsei sai täna veidi enne keskpäeva teate, et Tartus Anne tänaval asuvas õppeasutuses olid 5. klassi poisid omavahel riidu läinud, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk Postimehele. Sündmuskohal käinud korrakaitsjad selgitasid välja, et koolimaja garderoobis oli kahe klassivenna vahel tekkinud sõnavahetus, millesse sekkus kolmaski samas klassis õppiv poiss.

Tekkinud sõnavahetus kasvas üle kahe poisi kähmluseks, mille tagajärjel kukkus üks poistest maha ja sai viga. Direktor Liina Karolin-Salu sõnas turvakaamera salvestise läbivaatamise järel Tartu Postimehele, et poiste vahel garderoobis toimunud rüseluse käigus võis ühel poisil tekkida terviserike, mistõttu kaotas poiss teadvuse.

Sündmuskohale saabunud meedikud võtsid lapse endaga tervisekontrolliks Tartu Ülikooli kliinikumi kaasa.

Noorsoopolitsei teeb kooli juhtkonnaga aktiivset koostööd, selgitamaks välja täpsemaid juhtunu asjaolusid.

Praegu leppisid kool ja noorsoopolitseinikud kokku korrakaitsjate visiidi koolimajja, selgitamaks lastele, et omavahelised erimeelsused ja lahkarvamused tuleb lahendada sõnadega, aga mitte kätega.

Lugu on parandatud kell 20.20. 

Loos oli algselt kirjutatud, et anonüümsust palunud vihjaja ütles Postimehele, nagu oleks üks kaklejaist peksnud teist nii kaua, kuni viimane jäi teadvusetult maha lebama. Politsei kinnitas Postimehele, et turvakaamera videosalvestis lükkab ümber väite, et kaklus oli jõhker.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles