Klient andis kelnerile 750 dollarit jootraha, et ta saaks lennata koju Põhja-Iirimaale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Texases andis restoranis einestanud mees kelnerile 750 dollarit jootraha, et teenindaja saaks lennata koju Põhja-Iirimaale oma pere külastama.

22-aastase kelneri Ben Millari sõnul teenindas ta möödunud laupäeval Jeffrey nimelist meest, kellega tal tekkis diskussioon Iirimaa teemal, edastab BBC.

Jeffrey olevat öelnud, et ta lendab sageli äriasjus Iirimaale ning Millar teatas, et ta ei ole juba kaks aastat näinud Põhja-Iirimaal elavaid sugulasi.

Millar teenindas Jeffreyt ja ta pereliikmeid edasi, kuid sai pärast nende lahkumist üllatuse osaliseks.

Jeffrey oli kirjutanud tšekile «Hopefully, this can get you back to Ireland for the holidays» (Loodan, et saad selle eest minna Iirimaale puhkusele) ja lisatud oli 750 dollarit.

Kelneri sõnul oli talle suur rahasumma üllatuseks, sest mitte kunagi varem ei olnud ta sellist jootraha näinud.

Millari elukaaslane Taryn Keith ootab nende esimest last ja nad kavatsevad säästa selle raha kuni poeg, kes saab nimeks Killian, on sündnud  ning alles siis lennata koos Põhja-Iirimaale Belfasti, kus mehe pere elab. 

«Loodan, et leian Jeffrey üles ja saan teda raha eest tänada. Olen talle väga tänulik, et saan üle mitme aasta minna koju tagasi. Samuti tahaksin, et Jeffreyle külastaks koos minuga Põhja-Iirimaad, näitaksin talle seal põnevaid paiku, mida turistid ei tea,» lisas kelner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles