Aet Maatee loobub riigikogu liikme kohast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aet Maatee tutvustas Viljandis tulevase peo kujunduselemente.
Aet Maatee tutvustas Viljandis tulevase peo kujunduselemente. Foto: Mihkel Maripuu

«Loobun ametivande andmisest seoses sooviga lõpetada XII noorte laulu- ja tantsupeo «Mina jään» ettevalmistus, tagamaks selle toimumine eeloleval suvel, 1.-3. juunini 2017,» ütles Laulu- ja Tantsupeo sihtasutuse juhataja Maatee neljapäeval BNSile.

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liige Mark Soosaar esitas 15. novembril avalduse parlamendisaadiku kohalt lahkumiseks, tema asendusliikmeks nimetas riigikogu juhatus Maatee.

Maatee on ka varasemalt BNS-ile tunnistanud, et kaks aastat tagasi, riigikogu valimiste ajal, oleks ta võib-olla teisiti otsustanud.

«Kohe-kohe on algamas ka 2019. aasta XXVII juubelilaulupeo ja XX tantsupeo loomine. Pidude käivitamine ja nende loomine on pikk ja ajamahukas protsess. Seega olen küll hetkel keskendud laulu- ja tantsupidude liikumise jätkumisele – loodetavasti peagi uueneval Kalevi staadionil ja laieneval lauluväljakul,» ütles Maatee eelmisel nädalal BNSile.

«Seega täna on uute valikute otsustamine ja tegemine piisavalt keeruline. Kaks aastat tagasi oli see hetk, kus valmisolek järgmisteks teekondadeks oli selgelt lihtsam ja loogilisem,» tunnistas ta nädal tagasi.

Maatee on saanud 2004. aastal Valgetähe V klassi teenetemärgi, Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon valis 2009. aastal Maatee aasta naiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles