Anne & Stiil eraldas Marie Claire´i lugejatele 200 kullasärast ripsmetušši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne & Stiil eraldas Marie Claire´i lugejatele 200 kullasärast ripsmetušši
Anne & Stiil eraldas Marie Claire´i lugejatele 200 kullasärast ripsmetušši Foto: Anne & Stiil

Ajakirja Anne & Stiil veebruarikuine tellimiskampaania on läinud nii hästi, et väljaanne on pidanud uutele tellijatele mõeldud kingitusi – kuldses kuues L´Oréal Paris Volume Million Lashes ripsmetušše - juurde hankima. Hiljuti suletud Marie Claire´i lugejatele, kes oma senisest lemmikust ilma jäid, on Anne & Stiil broneerinud 200 tušši.
 


«Marie Claire, nii siin kui mujal maailmas, on meid alati inspireerinud, meie väärtushinnangud ja teemad on väga lähedased,» ütles Anne & Stiili peatoimetaja Merle Liivak. «Pakume ju meiegi säravat kokteili haaravatest lugudest ning moe- ja ilumaailmast. Anne & Stiil on naistele, kes tahavad mõelda targalt, olla õnnelikud ja näha välja võrratud.»

 

Anne & Stiili tellimiskampaania kestab veel vaid loetud päevi, 28. veebruarini. Lisaks kingitustele on kampaanial varuks ka eriline loosiauhind - eksklusiivne 18 karaadise kullaga kaetud mobiiltelefon Nokia 6700 classic Gold Edition. Vaata tingimusi lähemalt www.ajakirjad24.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles