Leigrit loodetakse liinile 12. detsembriks (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohuküla-Heltermaa liinile asuv Leiger on koduteel.
Rohuküla-Heltermaa liinile asuv Leiger on koduteel. Foto: Eesti Meremuuseum

Tallinna Sadam loodab, et parvlaev Leiger jõuab Rohuküla-Heltermaa liinile 12. detsembril, kirjutab Hiiu Leht.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Sirle Arro ütles lehele, et Sadam loodab Leigri 12. detsembril liinilejõudmist, kuid päris kindel selles olla ei saa, kuna tõenäoliselt seisab Leiger laupäevani Portugali Portimao sadamas tormivarjus. «Samas on Harilaid ja Kõrgelaid vajadusel liinil ka kauem kui 12. detsembrini,» ütles Arro.

1. detsembrist lahkub Rohuküla-Heltermaa liinilt parvlaev St. Ola, 1.-12. detsembril sõidavad liinil Harilaid ja Kõrgelaid. Põhilaevaks jääb liinil Regula, ülejäänud laevad aitavad üleveo tagamisega hommikuti, õhtuti ja nädalavahetustel.

Parvlaev Tõllu merekatsetused Poola rannikul toimuvad ööpäev läbi ning kestavad viis päeva. Selle ajaga tehakse 26 süsteemide katsetust.

Parvlaev Leiger alustas 5. novembril Türgi Sefine laevatehasest koduteed. Eelmise nädala pühapäeval jõudis alus Gibraltarile ning jäi sadamas ootama ilma paranemist. Sel nädalal võttis Leiger suuna Lissabonile, kuid neljapäeval keeras laev otsa ümber ning suundus Portugali Portimao sadamasse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles