Kuus asja, mida ei tohiks oma kehale teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mõned asjad, mida sa igapäevaselt teed, võivad nähtavalt su keha kahjustada. Kuna me keskendume alati rohkem oma näole, siis ülejäänud nahk kehal võib jääda unarusse, kuigi see vajab sama palju tähelepanu. Siin on mõned asjad, mida sa ei tohiks kunagi oma kehale teha. 

Pane tähele, et nii kui sa lõpetad nende asjade tegemise, siis nahk paistab kohe tervem ja näeb parem välja, vahendab BoldSky. Siin on asjad, mida sa ei tohiks kunagi oma kehale teha.

  1. Kuiva naha raseerimine. Sa ei tohiks kunagi raseerida kuiva nahka. Kasuta selleks raseerimisgeeli või –vahtu, aga kuiva nahka on väga kerge vigastada.
  2. Liiga kuum dušš. Ära pese ennast kunagi kõige kuumema veega, kui sa pesemas käid. Kuum vesi teeb naha kuivaks, avab poorid ja seetõttu on oht, et karvad kasvavad kergemini sisse.
  3. Raseerimine eelnevalt nahka koorimata. Alati enne, kui asud raseerima, oleks mõistlik nahka koorida. See päästab sind sisse kasvanud karvadest.
  4. Niisutava kreemi mitte kasutamine. Kõik on vahest natukene laisad ja jätavad niisutava kreemi peale määrimata, aga see on tegelikult suur viga. Alati pärast pesu võiks oma nahka kreemiga niisutada.
  5. Vanade toodete kasutamine. See tundub väga loogiline, aga tegelikult on see nii tavaline, et inimesed kasutavad tooteid edasi isegi, kui need on aegunud. Sa ei tea tegelikult mitte kunagi, kuidas see su nahale mõjub.
  6. Katse proovida ise Brasiilia depilatsiooni teha. Kodus ei soovitata üldiselt ise Brasiilia depilatsiooni või bikiinivahatamist teha, sest see on väga tundlik ala, mis vajab professionaali teadmisi ja oskusi. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles