Eesti curlingunaiskond sai EM-il B-divisjonis pronksi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maile Mölder
Maile Mölder Foto: Stanislav Moškov/Õhtuleht

Eesti curlingunaiskond võitis õhtuses pronksimängus viimase viskega Hollandi koondist 7:5 ning kindlustas endale EMi B-divisjonis kolmanda koha. Kokku kogus võistkond EMil kaheksa võitu ja kolm kaotust, kuid ei pääsenud edasi A-divisjoni. 

Eesti meeskond saavutas aga kindla võidu Prantsusmaa üle punktidega 7:3. Kahe võidu ja viie kaotusega jäi Eesti meeskond B-divisjonis seitsmendale kohale.

Mõlemad võistkonnad kindlustasid endale järgmiseks aastaks kohad B-divisjonis. Kõrgemasse seltskonda tõusid järgmiseks aastaks Soome ja Taani meeskonnad ning Norra ja Soome naiskonnad.

«Ühtlast taset näitab seegi, et Taani mehed olid eelmisel MMil hõbedal ja Soome mehed kaks aastat tagasi MMi neljandad,» kommenteeris Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver, kelle sõnul oli B-divisjoni jäämine selle aasta miinimumeesmärk ja see sai täidetud.

Eesti curlingunaiskonda kuuluvad Triin Madisson, Kristiine Lill, Lembe Marley ja kapten Maile Mölder. Naiskonna treener on Erkki Lill. Curlingumeeskonnas mängivad Ingar Mäesalu, Johan Karlson, Tanel Toomaväli ja kapten Martin Lill. Meeskonna treener on Graeme Adam.

Euroopa meistrivõistlustel osaleb kokku 46 võistkonda. Euroopa meistrid curlingus selguvad täna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles