Maadlejad võistlesid Valgas

, maadlustreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas peeti linna lahtised meistrivõistlused naistemaadluses ja kreeka-rooma maadluses kuni 16aastastele noortele. Tänavune turniir oli korraliku tasemega, 124 võistlejast ligi pooled olid naaberriikidest Soomest, Lätist ja Leedust.

Kuni 16aastaste noorte hulgas oli Lääne-Virumaa maadlejatest ainsana võidukas Väike-Maarja maadluspoiss Jevgeni Hamidzanov, kes alistas kehakaalu kuni 42 kg finaalis oma igipõlise konkurendi Indrek Kivimaa Maardust.

Kehakaalus kuni 38 kg sai teise koha samuti Väike-Maarja maadleja Danil Hamidzanov, otsustavas kohtumises kaotas ta soomlasele Eemeli Kunttule. Kolmanda koha tõi Valgast selles vanuseklassis Arvi Freiberg (Tapa) kehakaalus kuni 54 kg.

Kuni 12aastaste poiste hulgas tõi ainsa esikoha Lääne-Virumaale Holger Toots (Väike-Maarja), kaalukategooria kuni 32 kg finaalis alistas ta lätlase Bogdans Bulovsi.

Kehakaalus kuni 35 kg võitis teise koha Jegor Jakovlev Tapalt, finaalikaotus tuli  noorel maadlejal vastu võtta soom­laselt Joonas Mörtilt. Kolmandaks tulid kehakaalus kuni 38 kg Juri Semjonov (Tapa) ja kaalukategoorias kuni 50 kg võistelnud Georg Jakimainen (Tapa).

Naistemaadluses, kus vanusepiiranguid ei olnud, tõi esikoha koju Polina Sahno (Tapa), seljatades kehakaalu kuni 30 kg finaalis kohaliku tüdruku Kelly-Anete Koigi.

Kolmandaks tulid kehakaalus kuni 55 kg Anni Pent (Väike-Maarja) ja kuni 63 kg Lisbeth Vinter (Tapa). Mõlemad pidid oma ainsa kaotuse vastu võtma tugevatelt leedulannadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles