Ekrelased hakkavad kaubanduskeskustes erakonna meeneid ja maiustusi jagama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE meened
EKRE meened Foto: Erik Prozes

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) teatas, et alustab täna esimesel advendil oma traditsioonilist advendikampaaniat, mis näeb muu hulgas ette maiustuste ja meenete jagamist kaubanduskeskustes.

«Poliitika-aasta 2016 on olnud üsna dramaatiline ja üllatusterohke, kui meenutada kasvõi meie presidendivalimisi, valitsusevahetust, Brexitit või USA presidendivalimisi,» ütles EKRE juhatuse liige ja Põhja-Tallinna ringkonna esimees Urmas Espenberg, kelle sõnul soovib erakond jõulude eel aja maha võtta ja soovida inimestele kaunist advendiaega.

Välja minnakse Tallinnas, Pärnus ja teistes suuremates linnades, aga ka väiksemates kohtades. Rahvuskonservatiivid, kelle tunneb ära vastava sümboolikaga riietuse järgi, jagavad inimestele maiustusi ja erakonna meeneid ning seda nii jõuluüritustel, laatadel kui lihtsalt kaubanduskeskustes. Peakorraldajateks on erakonna ringkonnad ja osakonnad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles