Maksuamet pikendab uue peadirektori konkursi tähtaega

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliamet on üle kahe kuu olnud ilma juhita.
Maksu- ja tolliamet on üle kahe kuu olnud ilma juhita. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Riigikantselei teatel pikendab riigisekretär dokumentide esitamise tähtaega Maksu- ja Tolliameti peadirektori ametikohale kandideerimiseks.

Ameti sõnul on direktori lähiaastate peamisteks väljakutseteks kaasaegsete maksukogumise lahenduste ja e-teeninduse keskkondade kasutusele võtmine ning ausa maksukonkurentsi ja kestliku maksubaasi kindlustamine.

Uueks dokumentide esitamise tähtajaks on käesoleva aasta 14. detsember.

Kandidaadil peab olema kõrgharidus, vähemalt 5-aastane struktuuriüksuse juhtimise kogemus, inglise keele oskus vähemalt B2 tasemel. Lisaks peavad kandidaadil olema kompetentsid rõhuasetusega strateegilisele juhtimisele, inimeste juhtimisele, koostööle ning suhtevõrgustike arendamisele.

Uue peadirektori konkurss kuulutati välja pärast seda, kui senine Maksu- ja Tolliameti peadirektor Marek Helm teatas enda lahkumisest. Helm liitub 2017. aasta jaanuari keskpaigas tarkvara- ja ärikonsultatsioonide ettevõttega Nortal.

Marek Helm on juhtinud Maksu- ja Tolliametit peadirektori ametis alates 2011. aasta detsembrist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles