Digitargad stuudios soovitavad: alati sobivad kasulikud nutikingid lähedastele

, Digitarga peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitarga saatejuhid Taavi ja Heiki tegid oma valiku jõulukingi-ideedest ja tutvustavad, mida nad oma lähedastele kingiks.
Digitarga saatejuhid Taavi ja Heiki tegid oma valiku jõulukingi-ideedest ja tutvustavad, mida nad oma lähedastele kingiks. Foto: Digitark

Digitarga kaasautorid Taavi Õmblus ja Heiki Velba otsisid Telia e-poest nutikaid kingiideid, mille seast leiab sobiva nii noorematele pereliikmetele kui ka eakamatele lähedastele, kes nutimaailmaga alles tutvuvad – nende kingitustega pole võimalik alt minna, räägivad nad Digitaga saates.

Kui osta jõulukink Telia jõulukampaaniasse valitud toodete hulgast, saab lisaks kaasa ka võimaluse tuua riigimetsast koju või sõbrale täpselt selline kuni 2 meetri pikkune jõulukuusk, nagu oled alati soovinud.

PRAKTILISED NUTISEADMED JÕULUKINGIKS:

  • Huawei P9 – Uus Huawei lipulaev, millel on Leica kahe objektiiviga kaamera. 5,2-tollise IPS ekraaniga Huawei P9 Dual SIM mobiiltelefon, millel on 1080p ekraan, kaheksatuumaline protsessor, 32 GB sisemist mälu, 3 GB põhimälu, kiire 4G LTE mobiilne andmeside, GPS ja WiFi. 12 Mpix tagumise ja 8 Mpix esimese kaameraga pildistad kõik meeldejäävad hetked või jäädvustad Full HD kvaliteediga videoid. (399 €, kaasa jõulukuusk)

Huawei P9 on nutitelefon kahe kaameraga, mis ei jää alla ka peegelkaamerale

  • iPhone SE – Võimsam kui eales varem. iPhone SE on kõige võimekam 4-tollise ekraaniga nutitelefon, mis kunagi ilmavalgust näinud. Võimas A9 kiip ning täiustatud võimalustega 12 MP kaamera koos armastatud disainiga teevad sellest nutitelefonist tõelise meistriteose. Välimuselt väiksem, kuid tegudelt suurem kui eales varem. (479–549 €, kaasa jõulukuusk ja kingitus väärtusega 99 €: kõrvaklapid Beats EP)

iPhone SE võiks olla ka aasta noortetelefon 2016

  • Samsung Galaxy A5 2016 – Sellel tootel on järelmaksu intress 0%. Metallist ja klaasist kombineeritud korpus, võimekas kaamera ning selge ekraan. 5,2’’ Super AMOLED ekraaniga Samsung Galaxy A5 2016 nutitelefon, millel on 1,6 GHz kaheksatuumaline protsessor, Android 5.1 operatsioonisüsteem, 2 GB põhimälu ja 16 GB telefoni mälu. Kuni 128 GB mälukaardi lisamise võimalus pakub võimalust talletada 13 Mpix kaameraga pildistatud pilte või 1080p kvaliteediga filmitud videoid. (299 €, kaasa jõulukuusk ja kingitus väärtusega 99 €: aktiivsusmonitor Fitbit Flex)

KASULIKUD LISASEADMED KÕIGILE:

  • Fitbit Charge 2 – Soliidse disaini, randmelt pulsilugeja, selge OLED ekraaniga aktiivsusmonitor. Fitbit Charge 2 on pritsmekindel aktiivsusmonitor, mis võimaldab jälgida oma aktiivsust, samme, kaloreid ja läbitud vahemaad. Aktiivsusmonitoril on sisseehitatud pulsimõõtja, mis tähendab, et te ei vaja täiendavalt seadmega kasutamisel pulsivööd. Ühendus aktiivsusmonitoriga toimib läbi Bluetooth 4.0 tehnoloogia. Fitbit Charge 2'l on pikk aku kestvus, mis on kuni 5 päeva. Lisaks jälgib seade nii und kui ka äratab hokmmikul vaikselt ülesse. (149 €)

Kasutajatest: millist aktiivsusmonitori valida?

  • Polar A360 – Värvilise ekraaniga ja pulsilugejaga aktiivsusmonitor. Polar A360 aktiivsusmonitor võib ööpäevaringselt jälgida sinu aktiivsust. Nimelt seade näitab sinu une kestvust ja kvaliteeti, põletatud kaloreid, samme ja läbitud vahemaad. Lisaks on seadmel sisseehitatud pulsilugeja, mis aitab oma treeninguid efektiivsemaks muuta. Juhul, kui aktiivsusmonitor on Bluetoothi kaudu nutitelefoniga ühendatud, siis kuvab ta värvilisel ekraanil tulnud teavitusi. Seade on lisaks ka veekindel, mistõttu saab seda kasutada treenimisel iga ilmaga. (179 €, kaasa jõulukuusk)
  • Garmin Vivoactive HR – Nutikas GPS'iga varustatud aktiivsusmonitor, mis sobib ka sportimiseks. Garmin Vivoactive HR on õhuke ja kerge aktiivsusmonitor, millel on värviline puuteekraan. Elevate tehnoloogiaga mõõdab seade pulssi otse randmelt. Selle alusel arvutab Vivoactive põletatud kalorite arvu ja hindab su aktiivsuse taset ning hoiatab ülepingutamast. Aktiivsusmonitoriga saab harrastada jooksmist, teha rattasõitu, käia ujumas, mängida golfi ja palju muud. Seade jälgib aktiivsust läbi päeva, loeb samme, jälgib und ja arvestab aktiivset aega. (269 €)
  • Fitbit Blaze – Treeni stiilselt. Fitbit Blaze on pritsmekindel fitnessi ja spordi jaoks mõeldud nutikell, mis võimaldab jälgida oma aktiivsust, samme, kaloreid ja läbitud vahemaad. Blaze’il on stiilses metallist raamis värviline puutetundlik ekraan, kust saab juhtida trenne, muusikat ja näha teavitusi. Kellal on sisseehitatud pulsimõõtja, GPS andmeid võtab ta nutitelefonilt. Ühendus aktiivsusmonitoriga toimub läbi Bluetooth 4.0 tehnoloogia. Fitbit Blaze aku kestvus on kuni 5 päeva. Lisaks jälgib seade nii sinu und, kui ka äratab sind hommikuti vaikselt ülesse. (199 €, kaasa jõulukuusk)

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles