Seltskonnastaarid jäid kavala raamatupidaja tõttu rahast ilma

«Radar» / Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Urm
Annika Urm Foto: «Radar» / Kanal 2

Mis seob eksmiss Evelyn Mikomäge, Buduaari juhti Marge Tavat ning kunagist Caatri lauljat Triin Sommerit? See on raamatupidaja Annika Urm, kelle tõttu on seltskonnadaamid rahast ilma jäänud, edastab Kanal 2 saade «Radar» täna õhtul.

«Annika Urm tegi Buduaari klientidele arveid oma isikliku firma alt. Ja kuna arvete peal oli selgituseks täpselt kirjutatudki, et «reklaam Buduaaris», «Buduaari üritus» jne, siis need kliendid isegi ei osanud kahelda,» meenutab Buduaar Meedia juht Marge Tava.

«Oma väga kallist sõbrannast ma ei oodanud, et ta võib nagu jätta maksmata rahasid, kui on kokkulepitud summad. Aga see täpselt juhtus,» on oma endises heas sõbrannas pettunud Triin Sommer.

Raha kaotas ka Sushi Cati omanik Evelyn Mikomägi, kui oma restorani Annika Urmile välja rentis.

«Minul ei ole esiteks nendega probleeme, ütleme niimoodi. Ütleme niimoodi, et äri on äri. Mina olen ettevõtja ja näidake mulle mõnda ettevõtjat, kellel ei ole kellegiga probleeme,» rääkis Urm, kes enamikes episoodides süüd ei tunnista.

Kuidas Annika Urm tuntud naised rahast ilma jättis ning mis juhtus siis, kui «Radar» end äridaamiks nimetava naise juurde intervjuule läks, vaata täna õhtul kell 20 Kanal 2 saatest «Radar». 

Copy
Tagasi üles