Video: Roger Moore’i sõnul oli 120-sentimeetrine Bondi kurikael seksisõltlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herve Villechaize
Herve Villechaize Foto: LYNN MCAFEE/LYNN MCAFEE/ArenaPAL/Scanpix

Mitmes James Bondi filmis peategelast mänginud inglasest näitleja Roger Moore’i sõnul oli ühes 007 filmis kurikaela mänginud kääbuskasvu Herve Villechaize seksisõltlane ja ta magas võtteperioodil umbes 35 naisega.

89-aastase Moore’i teatel oli 1974. aasta filmis «The Man with the Golden Gun» Nick Nacki mänginud näitleja vaid 120 sentimeetrit pikk, kuid sellegipoolest naiste seas menukas, edastab Daily Mail.

«Ta oli suurem naistemees kui kõik filmi Bondid kokku. Lisaks oli tal halb komme kolleege kogu aeg katsuda ja see oli väga häiriv, igatahes mind see häiris,» tõdes endine Bond.

Roger Moore 007 filmi võtte vaheajal / Reuters/AFP/AP/SCANPIX
Roger Moore 007 filmi võtte vaheajal / Reuters/AFP/AP/SCANPIX Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Moore'i arvates võis just Villechaize lühike kasv tehast temast naistevõrgutaja, kuna selle abil kompenseeris ta kasvu puudujääki.

Moore meenutas, et kui nad olid «The Man with the Golden Gun» võtetel Hongkongis, otsis kurikaela kehastaja seal baaridest ja ööklubidest seksipartnereid ning ta leidiski neid kümneid. 

Moore külastas Villechaizet hiljem Tais Bangkokis ja küsis siis, et mitme naisega ta kolleeg võtete ajal magas ja ta sai vastuseks, et 35 naisega, olles samas oma saavutuste üle uhke.  

Hoolimata edukast näitlejakarjäärist oli Prantsusmaal sündinud Villechaize eraelu keeruline ebaõnnestunud abielude, varajagamiste ja terviseprobleemide tõttu.

Villechaize tegi 1993. aastal enesetapu, olles vaid 50-aastane. Näitleja tulistas end oma kodus pähe pärast seda, kui oli pikka aega vaevelnud lühikesest kasvust ja liiga väikestest kopsudest tingitud haiguste käes.

Staari abielud lõppesid lahutusega, samas aga jätkas ta kuni surmani naiste tagaajamist.

Roger Moore kehastas James Bondi 1973 - 1985 seitsmes filmis: «Live and Let Die», «The Man with the Golden Gun», «The Spy Who Loved Me», «Moonraker», «For Your Eyes Only», «Octopussy» ja «A View to a Kill».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles