Uued treenerid keeravad kütet juurde

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheskoos uute eesmärkide poole: JK Tammeka vastsed peatreenerid Kaido Koppel (vasakul) ja Mario Hansi (paremal), nende vahel on koha sisse võtnud klubi uus tegevjuht Kristjan Tiirik.
Üheskoos uute eesmärkide poole: JK Tammeka vastsed peatreenerid Kaido Koppel (vasakul) ja Mario Hansi (paremal), nende vahel on koha sisse võtnud klubi uus tegevjuht Kristjan Tiirik. Foto: Margus Ansu

Jalgpalliklubi Tammeka tegevjuhiks saab endine tippmängija Kristjan Tiirik, Indrek Koser loobus peatreeneri kohast.

Lõppenud hooajal oma meistriliiga ajaloo paremuselt kolmanda punktisaagi kogunud Tartu JK Tammeka üllatas novembri lõpus uudisega, et peatreener Indrek Koser on sellelt kohalt taandunud. Uuteks peatreeneriteks nimetati meeskonna senine abitreener Mario Hansi ja kolm viimast hooaega FC Elvat juhendanud Kaido Koppel.

Samuti on muudatusi klubi juhtimises: senisest tegevjuhist Kalle Paasist saab JK Tammeka kommertsjuht, Paasi koha võtab aga üle hiljuti mängijakarjäärile joone alla tõmmanud Kristjan Tiirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles