Nordauto kinkis laste turvakeskusele Volkswageni

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nordauto kinkis Tallinna Laste Turvakeskusele sõiduauto Volkswagen.

«Turvakodule on sõiduki olemasolu hädavajalik, sest lapsi on vaja viia koolidesse, lasteaeda, arstide juurde ja ka vaba ajaga seotud väljasõitudele,» rääkis turvakeskuse juhataja Priit Siig.

«Tallinna Laste Turvakeskuse Lilleküla keskus on kõige vanem turvakodu Tallinnas. 1993. aastal asutatud 14-kohalisse Lilleküla varjupaika satuvad lapsed väga erinevatel põhjustel, levinuimateks on hulkurlus, kodune hoolimatus, perevägivald, vanema alkoholism või narkomaania ning vanema töötusest või pere vaesusest tingitud elukoha kaotus. Laps eraldatakse perekonnast, kui kodune keskkond ei ole kasvava ja areneva lapse jaoks sobiv või kui tema turvalisuse ja heaolu huvides ei ole võimalik teda perekonda jätta,» selgitas Siig.

Pidulikul üritusel anti peale autovõtmete üle teisigi kingitusi. Arvutiait tegi kingituse Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidule, andes neile kaheks aastaks arvutisüsteemi koos täisteenindusega.

Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit aga tegi Nordautole vastukingituse. Kingikarbis oli lisavarustus ettevõtte invakäimlasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles