Postimehe otsepilt: Põlva kodusaalis Viljandile võimalust ei andnud ja jõudis kindlalt karika finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel peetakse Põlvas käsipalli karikavõistluste finaalturniir. Meeste nelja parema meeskonna turniiril peetakse laupäeval poolfinaalid ja pühapäeval kohamängud. Teises poolfinaalis kohtusid kell 18 Põlva Serviti ja Viljandi. Kodupubliku ees mänginud Põlva läks kohe mängu alguses oma teed, poolaeg võideti 19:11 ja terve mäng 30:22. Homses finaalis minnakse kokku Kehraga.

Meistriliiga liider Serviti sai eelmisel nädalal hooaja esimese koduse kaotuse, kui jäi võõrsil alla Viimsi/Tööriistamarketile. Karikavõistluste finaalturniiri eel alistati küll Aruküla, kuid Põlva loots Kalmer Musting ei jäänud sellegi kohtumisega rahule.

«Kaks viimast mängu on ikka nadid olnud. Aruküla oli selgelt nõrgem, aga me tegime liiga palju pallikaotusi ja ei suutnud kindlaid olukordi realiseerida. Tundub, et meil on häälestusega probleeme,» sõnas Musting ning lisas, et kodusaalis soovitakse igal juhul karikale võidelda.

Servitit aitab finaalturniiril 29-aastane leegionär Anatoli Chezlov, kes vabanes hiljuti Sankt Peterburgi esindusklubist. Kolmapäevases liigamängus debüteeris ta Aruküla vastu kahe tabamusega.

«Kuna meie tagamäng on kõikuv, siis leidsime, et selline käik on mõistlik ja ta jääb meiega hooaja lõpuni,» sõnas Musting. «Karikavõistlustel on tal veel raske midagi väga erilist näidata, aga tema kogemused kuluvad meile hooaja jooksul kindlasti marjaks ära.»

Tunamullune karikavõitja Viljandi ei lähe samuti finaalturniirile kõige kindlama seisu pealt, sest nädala keskel viigistati meistriliigas Viimsiga. Seejuures mängiti viimase tosina minutiga maha kuueväravaline eduseis.

«Meie mänguga lihtsalt juhtus midagi. Kuni selle hetkeni mängisime suurepärast käsipalli,» sõnas Koks ning ütles, et loodetavasti oli kaotatud punkt vali äratuskell meeskonnale, sest näitas, et mõõnaperioode tuleb vältida. «Karikavõistlused on meie jaoks kindlasti esimese poolaasta suurim eesmärk, nii et meeskond on valmis lahinguid pidama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles