Tallinna TV juht palus Raimond Kaljulaidilt vabandust (2)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lepp.
Toomas Lepp. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna Televisiooni juhatuse liige Toomas Lepp palus Põhja-Tallinna linnaosavanemalt Raimond Kaljulaidilt vabandust.

«Vabandan Põhja-Tallinna linnaosavanema Raimond Kaljulaidi ees Tallinna TV saates «Meedia keskpunkt» 30. novembril kõlanud saatekülalise Jakko Väli solvava sõnakasutuse pärast,» teatas Lepp Facebookis.

Nimelt ütles Väli kolmapäevases «Meedia keskpunkti» saates, et Kaljulaid (Keskerakond) käitub nagu siga. «Enamik reformierakondlasi, ma tunnen neist paljusid isiklikult, on minu jaoks sümpaatsed,» rääkis Väli. 

«Aga Raimond Kaljulaid on nüüd selle Savisaare protsessi ajal sellest hetkest alates, kui ta astus Toompuiestee väravast uuesti välja, olles käinud kaitsepolitseis ülekuulamisel, pööranud ennast ümber 180 kraadi. Ja klähvib nüüd sellesama puu all, kes tagas talle ametikoha, tuntuse ja ka endise äiapapa, kelle tütrega ta käis,» põhjendas Väli oma arvamust. «Selline suhtumine on otse öeldes jäle,» lisas ta.

Raimond Kaljulaid tõdes seepeale, et pole kunagi näinud saadet «Meedia keskpunkt», kuid on sellest palju kuulnud. Kaljulaidi sõnul on igal juhul nüüd kummutatud, et Tallinna Televisioon teeb kuidagi keskerakondlikku propagandat. 

«Kui ikka linna juhtiva erakonna linnaosa vanemat võib eetris sel moel käsitleda, siis ollakse vabad,» ütles Kaljulaid. «Kahju ainult, et Tallinna televisiooni vaatajanumbrid võiksid viia majanduslikult mõtleva inimese mõttele, et selle sisu või juhtkond või ka mõlemad vajaks kuidagi kas ümber kujundamist või siis tuleks tõsiselt kaaluda, kas samu eesmärke ei oleks võimalik saavutada maksumaksja raha efektiivsemalt kasutades.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles