Kaamosemehe võimas tõus

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Jõeleht
Kaido Jõeleht Foto: Peeter Langovits

Endise Sylvesteri neljast asutajast oli mullune aasta kõige edukam firma endisele kommertsjuhile Kaido Jõelehele, edu tagas talle kuuluv kinnisvaraimpeerium. 

Jõelehega seotud viie firma koondkäive kasvas mullu võrreldes 2014. aastaga 2,49 miljoni euro võrra, 46,45 miljonile eurole, ja kasum suisa 2,79 korda ehk 5,52 miljonilt eurolt 15,39 miljonile eurole, kirjutab Äripäev.

Kogu käibe ja kasumi tõus tuli ASist Kaamos Kinnisvara, enamgi veel – see ettevõte aitas tasandada grupi teiste ettevõtete mõnevõrra nigelamat majandustulemust.

Edetabeli etteotsa Sestap pole ka imestada, et Äripäeva hiljuti avaldatud kinnisvarafirmade edetabelis võidutses Kaamos Kinnisvara, mulluses edetabelis oli ettevõte 18. kohal.

«Kuna hea raamatupidamistava nõuab ärikinnisvara investeeringute kajastamist õiglases väärtuses, tekkis 2015. aastal vara ümberhindlusest ühekordne kasum, mis mõjutas Kaamos Kinnisvara tulemit,» oli selgitusena kirjas edetabeli avaldanud ajakirjas Kinnisvara. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles