Kohtinguäpp julgustab vallalisi kohtingu asemel koos reisima

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Scanpix

Teadupoolest on kohtingusaidid viimastel aastatel jõudsalt oma haaret laiendanud ning ilmselt oli vaid ajaküsimus, millal ka reisisellidele oma rakendus tehakse. MissTravel on esimene kohtinguäpp, mis on mõeldud just neile, kel suur igatsus maailma näha.

Saidil on hetkel juba üle 600 000 kasutaja rohkem kui 135-st riigist. Eriliseks teeb aga saidi võimalus koos reisida, kirjutab Lonely Planet. Võimalik on valida erinevate pakettide vahel – nii võivad julgemad minna romansilootuses suisa koos reisima, kuid võimalik on ka lihtsalt reisisellidele oma linna tutvustada või neid endale külla kutsuda. Reisikulud maksab kas üks või mõlemad, vastavalt kokkulepped. Naistele on liikmelisus tasuta, meestele kehtib mõnekümne euro suurune kuutasu.

Tegijad kinnitavad, et turvalisus on neile olulisim. Võimalik on nõuda videot, mis kasutaja «kinnitab», samuti peavad olema kõik liikmed täisealised. Niisiis, kui sa oled vallaline, kes naudib reisimist, aga on ehk nukrutsenud, et peab seetõttu deitimise tagaplaanile seadma, siis on ehk see sait just sulle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles