Tuulbergi tõttu hankest ilma jäänud ettevõtja: oleme matnud suure hulga raha

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel
Kultuurikatel Foto: Liis Treimann

Antifire OÜ juhatuse liikme Andrus Nurga  sõnul on nad kogu Kultuurikatla vaidluse tõttu niigi palju raha kaotanud ning ta ei ole otsustanud, kas ettevõte on valmis uusi kohtukulusid kandma.

Kultuurikatla remonditööde konkursi võitis Antifire OÜ ja Tafrix ühispakkumine. Kahtlus on, et 50 000 eurone altkäemaks Aivar Tuulbergilt muutis aga konkursi tulemusi ning võitjaks jäi hoopis Astlanda Ehituse ning Rand ja Tuulberg ASi ühispakkumine summas 3 146 664 eurot. 

 «Meile põhjendati kaotust sellega, et meil oli pakkumises viga. Milles viga seisnes, mina ka ei teadnud, aga  vastaspool teadis,» rääkis Nurga.

Seda, kas ettevõttel on kavas saamata jäänud tulu sisse nõuda, lubas Nurga juristidega arutada.  «Hetkel meil sellist plaani ei ole. Me juba kaotasime osalemisel küllakti suure summa raha. Vaidlustasime otsuse, tulime kaotusega tagasi, maksime oma advokaatidele. Küsimus on, kas see mäng on seda väärt,» nentis ta.

«Et see kõik välja koorus ja meid taolisesse poliitilisse mängu kisti, oli ka meile väga suur üllatus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles