Päästjatel tuli Emajõest poiss välja aidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästekeskus sai täna enne viit õhtul väljakutse Emajõe äärde Kaarsilla juurde, kus väidetavalt sõbra jalanõudele järgi läinud poiss kukkus jõkke.

Esialgsete andmete kohaselt ronis umbes kümneaastane poiss Kaarsilla kõrvalt järsust trepist alla vee äärde. Kitsa betoonriba kaudu silla all asuvale kiviplaadile minna püüdes ta libastus ja kukkus vette. Veest pääses ta õnneks kiiresti välja, kuid ei julgenud tuldud teed tagasi minna, peljates uut sissekukkumist.

Juhtunut märganud möödujad kutsusid appi päästjad. Kiiresti saabunud päästjad asetasid sillaalusele betoonrinnatisele alumiiniumredeli ning hoidsid seda ülevalt kinni. Paljakäsi ja külmatunnet trotsides suutis poiss redelit mööda üles ronida. Meedikud võtsid märgades riietes päästetu kohe oma hoole alla ning viisid ta kiirabiautosse.

Masinas vaadati ootamatu supluse läbi teinud poiss üle. Selgus, et poisi tervisega on kõik korras ning kiirabi viis ta koju.

Sündmuskohal töötas kaks päästemeeskonda, kiirabibrigaad ja politseipatrull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles