Erko Brandt: “Pool teed on veel minna”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinnist pärit modell Erko Brandt on end Ameerika ühendriikides kenasti sisse seadnud ning naudib Los Angelese melu ja glamuuri. Kodukandi inimesed ei pruugi Brandti esmapilgul äragi tunda.
Vinnist pärit modell Erko Brandt on end Ameerika ühendriikides kenasti sisse seadnud ning naudib Los Angelese melu ja glamuuri. Kodukandi inimesed ei pruugi Brandti esmapilgul äragi tunda. Foto: Erakogu

Vinnist pärit modell Erko Brandt on end Ameerika ühendriikides kenasti sisse seadnud ning naudib Los Angelese melu ja glamuuri. Kodukandi inimesed ei pruugi Brandti esmapilgul äragi tunda. Euroopas elades oli piitspeenike Brandt moemodell, Los Angeleses on aga rohkem tööd reklaami valdkonnas ja seetõttu pidi 25-aastane mees endale jõusaalis “lihased tekitama”. Tööpuuduse üle Brandt kurta ei saa. Ta on teinud tööd maailmakuulsate kaubamärkide tutvustuseks ja tema pilt on ehtinud mitme ajakirja esikaant. Uudiseid on Brandtil ka näitlemise vallast.

Alustame kõige värskemast. Kas avasite Donald Trumpi võidu puhul šampanjapudeli või liitusite meeleavaldajatega?

Ma ei reageerinud sellele eriti. Minu arvates pole suurt vahet, kes on USA president. Olin neutraalne, kuid pisut rohkem soovisin ehk Clintoni võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles