Helenius: Savisaarega juhtunu on kasulik nii Eestile kui Keskerakonnale (5)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Helenius
Joakim Helenius Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Investeerimisfirma Trigon juht Joakim Helenius märkis, et Savisaare korruptsioonijuhtumite avalikuks tulek on pikemas vaates kasulik nii Eestile kui Keskerakonnale. 

«Savisaar on olnud pildil väga pikk aega ja sama kaua on räägitud ka temaga seotud korruptsioonikahtlustest.  Muidugi on suur vahe, kas korruptsioonist räägitakse või on selle kohta ka reaalseid asitõendeid,» arvas Helenius.

Ta lisas, korruptsiooni päevavalgele tulek, ei ole sellisel juhul mingi üllatus. «Mis on aga juhtunud, on Eesti jaoks väga hea. Keskerakonna noorema põlvkonna kohta pole taolisi jutte mitte kunagi olnud, tegemist on tavaliste mõistlike poliitikutega. Oluline on, et nad oma maailmanägemust paremini selgitaksid, sest väga pikka aega on Keskerakonda seostatud ühe mehega,» märkis Helenius.

Helenius lisas, et kui Eesti võib Soomele silmad ette teha PISA testides, siis võib ta olla ühel hetkel ka läbipaistvama poliitikaga kui põhjanaaber. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles