Alaküla: Tallinna TV nõukogu pole vara kadumist märganud (4)

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskkriminaalpolitsei pidas täna hommikul oma kodus kinni Tallinna Televisiooni juhi Toomas Lepa kahtlustatuna telekanali vara omastamises. Samas kuriteos kahtlustatavana peeti kinni ka toimetaja Mart Ummelas.

Tallinna Televisiooni nõukogu esimees Allan Alaküla kuulis enda sõnul Toomas Lepa kinnipidamisest täna hommikul kell 9.45 TTV ruumidesse saabudes.

«Mind tervitas keskkriminaalpolitsei ja prokuratuuri esindajatest grupp ametnikke, kellega koos oli ka Toomas Lepp ja teatasidki mulle, et Lepp on kinni peetud kahtlustatavana sihtasutuse vara omastamises,» sõnas Alaküla.

Kahtlustuse järgi omastas Lepp kuni 200 000 eurot Tallinna TV vara, Alaküla sõnul vara kadumist ei märgatud: «Kahtlustuse sisu ei ole mulle hetkel teada, aga senised revisjonikomisjoni protokollid ja iga-aastased audiitoriaruanded sellele küll ei viidanud.»

Postimehele teadaolevalt on kinni peetud ka toimetaja Mart Ummelas. Ummelase tööd ja võimalikke kahtlusi Alaküla hinnata ei soovinud, teatades, et see pole nõukogu pädevuses.

Hetkel jätkab juhatuse tööd Toomas Raag üksinda. Lepa süüdimõistmise korral ei näe Alaküla võimalust tema ametis jätkamiseks.

Vaata videost, millisena näeb Tallinna TV nõukogu esimees linna telekanali tulevikku ja mida selle juures muudetakse.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles