Ka koolitundideks jääb aega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Aeg-ajalt tunneb Järvamaa aktiivne noor 2016 ehk Paide gümnaasiumi üheksandik Samuel Ehman, et koolis õppimiseks ei jää üldse aega. Lihtsalt nii palju on muud teha.

Järva Teataja palvel oma ööpäeva videoblogina salvestanud (vaata digilehest) Ehman ütleb, et teisipäeval kell 15 alanud 24 tundi iseloomustab tema tegemisi üsna hästi. «Tol hommikul jõudsin olla kahes tunnis, inglise ja vene keeles,» täpsustab ta. «Kolmanda tunni ajal oli koolis kontsert ja siis ootas juba Türi noorte inspiratsioonipäev.»

Esimest sissekannet tehes ja päeva muljetest kõneldes ei teadnud Ehman veel, et kell 15.30 algaval tunnustusüritusel saab just tema aktiivse noore preemia. Kuuldud eeskujulugudest jätsid Ehmanile moe- ja mustkunstnikest mõjusama mulje hoopis elupäästjad Pavel Ivanov ja erakorralise meditsiini õde Janis Baranin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles