President avaldas Türgile kaastunnet (2)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid.
President Kersti Kaljulaid. Foto: Mihkel Maripuu

President Kersti Kaljulaid saatis Türgi presidendile Recep Tayyip Erdoğanile kaastundekirja seoses Istanbuli kesklinnas toimunud plahvatustega, mille tagajärjel on nii vigastatuid kui ka hukkunuid.

«Minu kaastunne hukkunute lähedastele ja haavatutele. Eestlased on sel süngel päeval mõttes kogu Türgi rahvaga,» kirjutas president Kaljulaid. 

«Minu kaastunne terrorirünnaku ohvrite peredele ja lähedastele ning kogu Türgi rahvale,» seisis välisministri Sven Mikseri kirjas oma Türgi kolleegile. «Terrorismil ei ole meie maailmas kohta. Sellised barbaarsed teod väärivad ühest ja kõige karmimat hukkamõistu. Jätkame Türgi toetamist võitluses terrorismiga,» kinnitas Mikser.

Türgis kärgatas laupäeval kaks tugevat plahvatust Istanbuli kesklinnas, surma sai 38 ja vigastada vähemalt 166 inimest, teatasid sise- ja tervishoiuministeerium.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles