Will Smithi tapjat ootab aastakümnete pikkune vangistus (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Bowli võitja Will Smith tapeti 2016. aasta aprillis
Super Bowli võitja Will Smith tapeti 2016. aasta aprillis Foto: Bill Kostroun/AP

Aprillis tapeti New Orleansis Super Bowli võitnud Ameerika jalgpallur Will Smith. Liiklusõnnetuse järel tekkinud tüli päädis sellega, et Hummerit juhtinud Cardell Hayes lasi Smithi maha ning tekitas raskeid kehavigastusi ka jalgpalluri abikaasale. Värske kohtuotsusega mõisteti Hayes juhtunus süüdi ning teda ootab kuni 40-aastane vangistus.

New Orleans Saintsi ridades 2009. aastal Super Bowli võitjaks kroonitud Smith tuli pool tundi enne keskööd naise ja sõpradega õhtust söömast ning oli teel koju, kui juhitud Mercedese maasturile sõitis tagant otsa Hummer. Saadud löögist põrkas Smithi auto vastu tema ees olnud sõidukit, mille roolis oli üks Smithi sõpradest. Hummerit juhtinud 29-aastase Cardell Hayesi ja Smithi vahel puhkes sõnavahetus, mille tagajärjel tõmbas Hayes väidetavalt välja püstoli ning tulistas nii Smithi kui ka Smithi naist Racqueli. Hayes väitis kohtus, et tegelikult võttis esimesena tulirelva kätte hoopis selgete joobetunnustega Smith.

Ka Hayes mängis viimased 15 aastat Ameerika jalgpalli ning teda iseloomustati tragöödia järel meedias kui heatahtlikku ja hoolivat inimest. Samas oli ta 2010. aastal kinni peetud registreerimata tulirelva kandmise pärast.

Paljud usuvad, et Hayesi karistus oli liiga karm
Paljud usuvad, et Hayesi karistus oli liiga karm Foto: Gerald Herbert/AP
Cardell Hayes
Cardell Hayes Foto: /AP
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles