Jeltsini keskuse veebileht jooksis Mihhalkovi ja ekspresidendi lese sõnasõja all kokku (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene filmilavastaja, näitleja ja ühiskonnategelane Nikita Mikhalkov.
Vene filmilavastaja, näitleja ja ühiskonnategelane Nikita Mikhalkov. Foto: Anton Novoderezhkin/TASS/Scvanpix

Vaidlus Jeltsini keskuse tegevuse ümber on ajanud organisatsiooni veebilehe umbe, edastas Jeltsini keskus Facebookis.

«Veebilehe hiiglasliku koormatuse tõttu (...) tõrgub see praegu. Vaatamiste hulga tõi kaasa veebilehel avaldatud Naina Jeltsina vastus Nikita Mihhalkovile, kes Jekaterinburgi Jeltsini keskust sarjas,» seisis teates.

Jeltsini keskuse pressisekretär Jelena Volkova täpsustas Interfaxile, et praeguseks on tõrked kõrvaldatud ja veebileht töötab tavapärases korras.

Mihhalkov esines föderatsiooninõukogus algatusega muuta Jekaterinburgi Jeltsini keskuse programmi objektiivsemaks. Filmilavastaja arvates toimub keskuses iga päev süst inimeste rahvusteadvuse lagundamiseks, sealsed programmid on kahtlase ajaloolise sisuga ja kajastavad kõnealuse ajajärgu sündmusi ühekülgselt.

Vastuses Mihhalkovile rõhutas endise riigipea abikaasa Jeltsina, et too ei ole kordagi Jeltsini keskuses käinud ja arvustab asja, mida ei ole kunagi näinud. Mihhalkov omalt poolt märkis, et on näinud mitme nimme keskusesse saadetud võtterühma materjale, kus väljapanek, sisustus ja inimeste arvamused on täielikult üles võetud. «Uskuge, mul on väga täeielik ettekujutus sellest, mis seal toimub,» vastas filmilavastaja.

Jeltsini keskus avati Jekaterinburgis 2015. aasta novembris, üritusel osales president Vladimir Putin, peaminister Dmitri Medvedev, tuntud poliitikud, kultuuritegelased ja Venemaa esimest presidenti lähedalt tundnud inimesed.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles